Hvorfor oss?

Vi har holdt på med oversettelser i mange år. Derfor garanterer vi deg tilfredshet av tjenesten.

Vårt firma består av profesjonalister som vil gjøre alt for at dine tekster blir oversatt nøyaktigst og fortest mulig. Vi gir deg mulighet til å få alt gjennom Internett, uten å gå ut. Du blir selv begeistret hvordan våre oversettelser er enkle og billige.

Våre sterke sider:

1En rimelig pris er en av våre sterke sider. Vi imøtekommer våre kunders forventninger men samtidig tilbyr vi oversettelser av høyeste kvalitet og til en rimelig pris. Våre priser vil overraske deg .

2Høy kvalitet av våre oversettelser er hovedelementet i våre tjenester. Det viktigste for oss er å oppfylle dine ønsker. Derfor legger vi også stor vekt på kundebetjening.

3Utførelsestiden er et av elementene som skiller oss ut på markedet. Alle oversettelser blir gjort på maksimum kort tid. I tillegg har vi turbooversettelser, som gir deg mulighet til å få din oversettelse på 24 timer fra den dagen vi tar imot bestillingen.

VIKTIG:
Når du ikke vet om du trenger en sertifisert oversettelse eller om det rekker med en vanlig oversettelse, kontakt oss. Vi vil hjelpe deg med å finne ut hva slags dokument du trenger.